За нас

Настоящата платформа е изградена от професионалисти с богат опит в областта на автомобилните превози. Познаваме в детайли проблемите, които съпътстват младите професионални водачи от момента на придобиване на квалификацията, през назначаването в компанията и по време на професионалната им реализация. Познаваме и проблемите, които изпитват ръководителите на транспортните предприятия при ежедневната им комуникация с професионалните водачи, рисковете, които поемат при назначаването на водачите, както и отражението на всичко това върху ефективността на компанията.

Тук е мястото, където ще откриете цялата информация за бъдещия работодател, както и цялата информация за бъдещия служител. Ще имате възможността да направите най-добрия избор. След като се регистрирате, ние поемаме ангажимента да бъдем до Вас, да помогнем в правилния избор и да гарантираме Вашата удовлетвореност.

Jobherald е продукт, отворен за транспортни компании от всички европейски страни, както и към водачи, които имат придобити права за работа в рамките на Европейския съюз. Всичко това ще Ви даде огромни възможности за избор, както и гаранции, че ще притежавате най-добрите договорени условия на труд.

Благодарим Ви за доверието!


С Уважение,

Екипът на Jobherald

Мнения

Удобна за работа, лесно достъпна и двустранно изчерпателна по отношение на информацията. Нека цитирам една мисъл на Ричард Брансън, която също касае отношенията между превозвач и професионален водач: „Клиентите не са на първо място. На първо място са работниците. Ако се грижите за вашите работници, то те ще се грижат за клиентите.”

Красимир Илиев, Водач

„Платформата ще е много полезна за нас, като работодател при подбор на кадри/шофьори/ в транспортната дейност. Подобен продукт не е имало досега. Направили сме си регистрация и очакваме с нетърпение активирането на платформата Jobherald. Успех и поздрави.”

М.Е.Линк - Бургас ООД

„Трудно е да намериш добра фирма, в която да започнеш работа като шофьор. Тази платформа ми помага в избора и ми дава сигурност в работата. Препоръчвам!”

Николай Костадинов, Водач

„В момента работя, но винаги търся нещо по-добро като заплащане. Jobherald ме информира за всяка една постъпила оферта за работа в реално време. Мога да избера друг работодател по всяко време, с по-добри условия за мен.”

Мартин Лалов, Водач

„Допада ми това, че не се налага да договарям нищо. Виждам всичко, което предлага фирмата и имам пълната свобода да взема своето решение.”

Ахмед Алиев, Водач

„За първи път обяви за работа само в транспорта. Работещи компании, чисти оферти и ясни правила.”

Нели Върбанова, Водач

„Създадох си профил и сега съм спокоен с датата на валидност на документите ми – този сайт ме информира за всичко!”

Стоян Костадинов, Водач

„Регистрирах се и вече не губя време в безкрайни и излишни приказки, защото мога да преговарям само с транспортни фирми, които търсят точно мен.”

Кирил Мутафчиев, Водач

„Харесва ми това, че мога да разчитам на адвокат с доказана практика и добра репутация, в случай, че имам нужда от него.”

Севадин Мустафа, Водач